Екип и Цел

Ние сме мотивиран и опитен екип , състоящ се от талантливи специалисти в областта на Fashion Retail и  Визуалния маркетинг. Нашата мисия , е да създаваме и реализираме  уникални решения за ритейл дейности на бизнеса, опирайки се на индивидуално консултиране за създаване на проекти и изготвени от нас  ритейл стратегии.  С работата си допринасяме за дългосрочния успех и растеж на множество компании, включително пазарни лидери в сферата на търговията.

Екип

Екипът ни се състои от млади, талантливи, специализирани в областта на ритейл маркетинга професионалисти,  насочени към крайните резултати и с ясен фокус върху набелязаните цели. Залагаме на иновативност, широк набор от технически и креативни умения и желанието да надминем себе си всеки път. Всеки от нас има своите уникални заложби и индивидуални креативни идеи, обединявайки ги водят до най-добрите резултати. Ние използваме своя опит и умения при  обсъждането в подготвителната фаза на проекта до неговото реализиране.  Грижим се всеки наш проект да е съобразен с нуждите и желанията на  нашите клиенти, да е изпълнен перфектно и да е готов в зададения срок. Така създаваме печеливши решения за Вас – нашите клиенти.

Цел

С богатия си опит , ние се стремим да подпомогнем българското производство и да подобрим имиджа и визията на търговската мрежа на всяка марка, с която работим.

Защото знаем , колко трудно е в България да се намери правилния път към успешните продажби  и методът, който да отличи марката ви от останалите.  Нашата основна цел е да създаваме и развиваме ритейл стратегии, които са максимално креативни и  печеливши , за да дадем развитие на бизнеса на нашите клиенти. В нашата работа индивидуалния подход, иноваторство и опита ни водят до постигането на високи и трайни резултати. Помагаме за изграждането на конкурентно ритейл предимство, както на утвърдени марки, така и на нови брандове с креативни идеи.

 

ИЗБРАНИ КЛИЕНТИ